Foto's

Over Side

Side Mare Resort ligt op 500 meter van het strand. Dit is tevens bereikbaar met een gratis shuttlebus. In de directe omgeving van het hotel vindt u een kleine supermarkt, winkeltjes en restaurants. Ook zijn er een bushalte en een taxistandplaats voor de deur van het hotel. Zo kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk naar Kumkoy waar het ’s avonds erg leuk winkelen is. Ook een bezoekje aan Manavgat is zeer de moeite waard. De prachtige watervallen zijn hier de belangrijkste bezienswaardigheid. Vanuit het centrum kunt u ook mooie boottochten maken waarbij u onderweg waterschildpadden kunt tegenkomen.
Het schilderachtige stadje Side ligt op slechts 3 kilometer van het hotel. Dit stadje biedt een perfecte combinatie van cultuur en strand. In het centrum waant u zich werkelijk in een openluchtmuseum. Hier vindt u tal van historische bezienswaardigheden waaronder mooi bewaard gebleven stadsmuren en schitterende ruïnes van een tempel en een theater. In de smalle straatjes zijn talloze winkeltjes, restaurants en sfeervolle terrassen. Voor de uitgaansliefhebber liggen er aan de rand van de stad enkele discotheken. Ook vindt u hier lange prachtige stranden waar ook ’s avonds nog van alles te beleven valt. Vanuit de haven worden diverse boottochten langs de mooie kust georganiseerd.
De Turkse Riviera is een zeer veelzijdige vakantiebestemming. Langs de kust vindt u een aaneenschakeling van leuke plaatsen zoals Alanya, Belek en Kemer. Op de achtergrond ligt het spectaculaire Taurusgebergte. Het binnenland biedt geweldige excursiemogelijkheden zoals de fotogenieke zoutterrassen van Pammukale en de prachtige natuur en grotten van Cappadocië. Een jeepsafari door het binnenland is een belevenis om nooit te vergeten.

Vergelijk Side Mare Resort bij 1 aanbieder Bekijk prijs